here i come grönan!!!!!

jippie!
ska till grönan me linn!!!!!! love!!
;P :P :love: :rolleyes:

det ska bli världs best! (se bild på linn längre ner)........















jag e en o fyrtio nu så får åka alllllllllllt!!!!!!!! ska åka

(katapulten)


(insane)


(twister)

de här måste jag i alla fall prova. tror jag, om det inte är för lång kööööö....... twister säger många är rolig, komentera gärna om ni varit där om den är rolig!!! hehehehehe!!!!!



bye!!!!

❤❤❤❤❤❤❤ grönan!!!!!!!!!❤❤❤❤❤❤❤

jippie!

jag har namsdag idag! aha!

ja sovet öve me linn. de va kul!
vi skulle sovit i garage meen det spöregande och så lät det kusligt utan fööör!!!!! xD


så bye! (först linn sen meeee)!!!!!!

Glömde......

jag glömde en sak...... vad dummt att Japan vann mot usa!!!!!!!! Usa är myket bättre. För då kunde man ha sagt Sverige har vunnit mot världsmästarna!!!!!!!! Sverige kom iallafall tre. Dumma japan!

Frankrike!

tja bloggis! har varit i frankrike.

vi bada alla dagar! förutan den sista och första. när jag kom hem var Zafira mycket större än innan. Det var fett skönt och varmt i frankrike. i vattnet var det 25°C och i luften olika. Någon dag var det 30°C på kvällen!

på nationaldagen sköt de raketer, vi satt på stranden och titta. Sen på fredan sköt de också raketer. det gör de varje fredag där under sommaren. Morfar och kerstin har en lägenhet i frejús. på fredagen kom det även gäster. två från england och två norrbaggar!!! Norrbagarna gav oss......GODIS!!!! det var gott.

Tjadå!
( jag och zafira lite några minuter innan jag skrev)

Kollar på Fotboll!!!!☺☀✓❤

Tjenare bloggen!!!

Kollar på Fotboll!!!!! Tyskland mot japan. En japan fick nyss gult kort. De står 0-0. Andra halv lek,!!!!!!de e sommar lov o skönt!!! skönt att blogg!!!!! Zafira e världens bästa hund!!!!! Vi ska vakta en hund som jag gillar typ lika mycket som Zafira. Molle!!!!!! Fannys hund! Han är en golden!!!!!! Jag vill ha golden men är glad nu för at ja fick Zafira! xD➪$ Rolig gubbe: (kanin)
()_()
( -.-)
(")(")
(sweeeeeeeeet)


(en gubbe) ((Jag))

RSS 2.0